top of page

Jaké přístroje používají úklidové firmy?

Každý, kdo někdy založil úklidovou firmu, si po určité době činnosti uvědomuje, že počáteční výběr mycích a čisticích zařízení nebyl optimální. Když jste zahájili podnikání, váš koncept čištění, pokud jste nikdy nepracovali v oboru, je omezen na vaše zkušenosti s domácím úklidem. Úklidová firma je podnikání založené na zisku. Zde by neměl být žádný prostor pro chyby. Je proto vhodné vybrat vhodné stroje.



Jaké čisticí stroje jsou vhodné pro malou společnost na čištění domů a bytů?

Při rozhodování o nákupu strojů na úklid je vhodné si vše naplánovat předem. Jaké povrchy se nejčastěji v domácnostech čistí? Má smysl kupovat velké a těžké stroje?

Vysavač na sucho - je základní čisticí nástroj, který by měl být malý a snadno přenosný. Vysavač by měl mít sadu příslušenství a měl by být pro pohodlí uživatele na taškách. Pamatujte, že vysavače určené pro suchý provoz netolerují nasávání vody nebo kapalin. Mohlo by dojít k vyhoření motoru.

Kancelářský / hotelový vysavač - hotely mají obvykle svůj vlastní úklidový personál a nevyužívají outsourcing, ale to se také pomalu mění. Vysavače používané v areálu jsou obvykle ponechány na místě určení a netaháte je s sebou. Vysavače by měly být spolehlivé a neměly by být drahé. Na rozdíl od vysavačů do bytu však musí být mnohem výkonnější.

Vysavač na mokré čištění- mytí koberců u zákazníka je vždy stresující. Klient obvykle sleduje naše chování a kontroluje kvalitu práce úklidové firmy takřka okamžitě. Bez kvalitního čističe koberců a čalounění se prostě neobejdete.

Parní čistič - kupují jej úklidové společnosti, které si stále více uvědomují jejich použití při čištění. K čištění a dezinfekci povrchů se nejčastěji používají profesionální a průmyslové napařovače. Pro stěhování mezi byty je nejlepší koupit malý model. Takové zařízení se obvykle kupuje se sadou příslušenství, jako jsou: ostřikovače oken, podlahové a nástěnné kartáče, malé kartáče, parní škrabky atd.


Při profesionálním úklidu je samozřejmostí i hygienický plán pro profesionální úklid.


Objednat úklid - zde.

Ukázka naší práce - Instagram.


BLOG

bottom of page